hello plz help me plz send miner-4 original hex file and pbc .... for my emil [email protected] thanks my brother
Announcement
Collapse
No announcement yet.
miner 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
سلام
خیلی وقت بیش ماینر را ساختیم .سخت افزاری و نرم افزاری مشکل داره و سایتهای ایرانی در موردش خیلی خالی بسته اندو در سایتهای معتبر خارجی چون این میبینید از قدرت ماینر خبری نیست . باید بگردم و اینکار رو می کنم و دور سیم بیچ و کیبرد را باطلاعتون میریونم
Comment
-
سلام
یه سرس به اینجا بزن
http://www.geotech1.com/forums/showt...ighlight=miner
مخصوصا به پست 11ش یه نگاهی بنداز
یاحق
Comment
-
MINER-4
با سلام
میبخشید دیر جواب میدم چون فقط از محل کار به اینترنت دسترسی دارم.تمام نقشه های رایگان آن سایت آلمانی مشکل دارندوماینر هم سخت افزاری و هم نرم افزاری مشکل داره و یادتون نره که سایتش میگه که ماینر سه متر و خورده ای عمق نفوذ داره یعنی جسمی به ابعاد سیم بیچ خودش یا در اکثر حالات یک صفحه یک متر در یک متر را در این فاصله میزنه
Comment
-
فلزیاب خوب
با سلام
فلزیاب خوب که بتواند 100 درصد تفکیک کند و برد خیلی بالا بدون خطا داشته باشد ندیده ام من چند نمونه فلزیاب ساخته ام که یک نمونه آن خوب از آب در آمده است و دارای دو منوی فلزات و طلا می باشد و دارای بردی در حدود 2 متر واقعی در خاک میباشد و با بوبین 1متری برد آن 4 متر است که نسبتا کم خطا است .متد کاری
آن پلس اینداکشن است با نمایشگر ال سی دی
فایل هگز اصلی مینر4 رایکان نیست و هزینه در بر دارد و در ضمن مدار اصلی ان نیز رایگان نیست
Comment
Comment