Announcement

Collapse
No announcement yet.

miner 4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

سلام
    مبدل کاهنده ایزوله است بازار با مارک و پایه مختلف پیدا میشه مثل -MIW1035,MIW1037

Comment

نوشتن فارسی انگلیسی همزمان سخته قیمت دوتا مبل نامبره هر کدام حدود 14هزار تومان است و میشه از تهران پاساز امجد و یا باشاز عباسیان فروشگاه ایران الکترونیک تهیه کرد ورودی 18تا 36 ولت را به 5 ولت یا مثبت و منفی 5 ولت تبدیل میکنه و زمین ورودی و خروجی از هم جدا و ایزوله است و میتونی بجای اینها از باتری جداگانه هم بازای هرکدام استفاده کنی

Comment

سلام اقا من پرسیدم واسم 48 هزار تومان کفتن یارو میگفت ازین سرعت بالاتر هم هست ایا ازین بهتر هم هست

Comment

اقا این ماینر فایل هگزش اصل یا نه اگر کسی فایل اصلیش رو داره یا میفروشه شمارشو به ایمیل من بزنه تا باهاش تماس بگیرم

Comment

سلام مطمین نیستم راستش بگن باشند اگر خواستی یک شماره هست ولی هیچ شناخت ازشون ندارم و باید مراقب باشی ......

Comment

سلام دوست عزیز ایا فایل اصلی با دمو تو کارکرد دستگاه زیاد فرق میکنه یا ربطی نداره
              از قمیت فایل خبر دارین چند میگن

Comment

سلام
                اگر امکان داره طریقه سیم کشی کیپد رو در ماینر1 بزارین

Comment

ماینر

سلام
                  ببین فعلا این دو تا فایل دم دستم است که هر دو را برات ایمیل می کنم

Comment

هگز ماینر

با سلام دوستان دستگاه مینر4 هیچ گونه فایل هگزاصل ندارد مواظب باشید کسی سرتون رو کلاه نذاره

Comment

اقاي اكسترنال 9 لطفا ت هاي بيخودي ندهيد چون شما نه از الكترونيك و نه از فايل دمو سر در مياريد اگر اين دستگاه رو با فايل دمو راه اندازي كرده باشيد ايرادات اون رو بايد ميفهميديد

Comment

Reminder of Basic Rules of the Forums

http://www.geotech1.com/forums/showthread.php?t=10526

In particular, the part about using English.

Comment

hex miner

اقای محسن جانی پور شما یک کلاه بردار هستید که فقط سر ادمای بی اطلاع از این موضوع رو کلاه می زارید
                          بر فرض که داشته باشه دست شما چی کار می کنه؟ کی به شما داده نورمن؟ یا خودت نوشتی باید بهت بگم کار امثال شما نیست که برنامه بنویسه و نوشتن دوباره برنامه یا فایل اصلی هیچ تاثیری بر قدرت بیشتر دستگاه نداره اگه واقعا راست می گی داره و شما ادعا می کنی داری واسه بغیه که میان تو این سایت و این مطالب رو می خونن بزار واسه دانلود تا دعات کنن یا به من میل کن تا از صحت این چیزی که می گی مطمعن بشم بعد حرفام رو پس می گیرم اقای جانی پور دست از این کاراتون بردارید لطفا من از الکترونیک سر در نمی یارم یا شما که تو ساختن مینر به مشگل بر
                          خورده بودید و از بچه های سایت ایرانتک کمک می خواستید

[email protected]

Comment

ok Qiaozhi im sory can not speak english

Comment

سلام
                              تشکر از این دوستان با معرفت که ما راهنمایی میکنن 'من تو ساخت ماینر 1 تو قسمت ال سیدی به مشکل بر خوردم چون دیتا شیت ال سی دی رو نمی تونم پیدا اینم شماره ال سیدی(lcd WG12864-PGH) بازم ممنون از کمکتون

Comment

PI DETECTORS

فایل دمو ماینر کار میکنه ولی مشکل داره و برخی از پارامتر های مهم سیستم در آن حذف شده است.
                                فایل ومدار اصلی آن توسط سازنده با هزینه زیاد ارائه میگردد و اصولا سیستمهای حرفه ای هزینه بر هستند

Comment

Working...
                                X