Announcement

Collapse
No announcement yet.

aaaa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Orbit View Post
    Da hocu , kolko vidim borovnica pise odlicno na srbskom jeziku al taki su slovenci pa neki Jare koji hoce sve bez pare pa neki dosa itd.
    Two pages of the board, and nowhere does the scheme. Who wants to publish the scheme "extreme 9"?Zemljak nije strasno sto neznas da koristis prevodilac strasno je sto ni maternji jezik neznas.Pozdrav.

Comment

Da neznam mater ti al znam , druge stvari djubre jedno neotesano ti znas ako sve znas sta ces uopste gde ti mesto nije majmune jedan znas kada ces od mene semu da dobijes kad na vrbu rodi grozdje.

Comment

A moj savet ti je ne diraj mecku dok spava , jer mozes da upoznas i drugu stranu karaktra osobe i ako je znas i ako je neznas budi miran samo to ti je moj savet .

Comment

Da neznam mater ti al znam , druge stvari djubre jedno neotesano ti znas ako sve znas sta ces uopste gde ti mesto nije majmune jedan znas kada ces od mene semu da dobijes kad na vrbu rodi grozdje.
          ORBIT ili NESA DETEKTOR(Matejević Nenad-traktrorista iz Zajecara) nemoj biti GOVEDO.Nije lepo psovati ovo je kulturan svet.Ovo si probao i na "ES forumu" pa te ADMINISTRATOR prebacio u cekaonicu.

Comment

Ja tebe nisam dirao ivice iz sokobanje koji imas hiljadu imena na geotecu a vidim koliko si ti kulturan samo da znas da ja nemam nameru da se sa tobom prepirem ovde i nisam ti bre ja ivica iz zajecara nemoj vise da me kacis da ti se ne desi neko cudo bolje cuti i gledaj svoja posla samo miran budi opet ti kazem sokobanja je blizu videces ko je govedo .

Comment

Ja tebe nisam dirao ivice iz sokobanje koji imas hiljadu imena na geotecu a vidim koliko si ti kulturan samo da znas da ja nemam nameru da se sa tobom prepirem ovde i nisam ti bre ja ivica iz zajecara nemoj vise da me kacis da ti se ne desi neko cudo bolje cuti i gledaj svoja posla samo miran budi opet ti kazem sokobanja je blizu videces ko je govedo .
              Nenade puno gresis! Ja ne ucestvujem na ovom forumu vec 2 meseca i nisam ni rec objavio. Ne znam ko je "maikl", ja sigurno nisam. Zarekao sam se da vise nikad ne napisem nista na ovom forumu ali sad kad vidim da ste vi ovde previse zabrazdili evo gazim rec i javljam se. Molio bih vas da me potpuno izostavite iz vasih rasprava. Ne znam kako mozes da proveris moje tvrdnje ali zaista 2 meseca nisam ucestvovao do ovog momenta. Ja na ovom forumu imam samo 2 nicka; ivconic i peroon i nijedan vise.
              Nenade porazmisli malo pre nego sto doneses neki zakljucak, o tome ko je ko i ko kakve namere ima. Ja nemam nikakve namere u vezi sa ovim forumom i
              ljudima na njemu. Niti me vise ista interesuje na tu temu. Vec 2 meseca je tako.
              Pozdrav svima i opametite se malo, brukate i sebe ali i ostale ovde svojim nedolicnim ponasanjem.

Comment

Nisam ja taj što ti misliš.Nego rodjo motka ima dva kraja pazi da ti ne nadrljaš.Više necu da komuniciram sa tobom i tebi slicnima "pametniji popušta".Vozdra

Comment

Eh maj gad . Eksttrem 9 . poverr pulsee . bi level , ib. 4khz frekfencije , dvostruki puls u predaji , odnosno levi i desni spic na osciloskopu kad se pogleda dijagram .Za relaksaciju necijeg mozga. pozzzdrav

Comment

Ekstrem 9 je kombinacija odnosno hibrid u predaji koristi istovetnu tehnologiju kaoMinelab gp3500 , kome je radna frekfencija 4.8 khz kod ekstrema je malo spustena ispod tacnije je 4.3 khz. pULSNI ODNOSNO BI PULSNI signal je demodulisan i pretvoren u formu sinusnog signala na ulazi u prijemni deo detektora zbog , rada faznog komparatora te dalje obrade . Detektor je visekanalni i vecina sklopova su intelektualna svoina . Jekdeta odnosno pokojnog Zeljka . I nisam u mogucnosti da dam vise informacija na ovu temu. Mnogo mi je zbog toga zao

Comment

Please write your posts in English, and not in Serbian.
                      Thanks.

Comment

Originally posted by Qiaozhi View Post
                        Please write your posts in English, and not in Serbian.
                        Thanks.
                        couple of serbians is bazar-vokzal. three of them - kucha-mala. four - run out from the Europe.

only for fun!

Comment

Originally posted by kt315 View Post
                          couple of serbians is bazar-vokzal. three of them - kucha-mala. four - run out from the Europe.

only for fun!
                          kt315 you dill in each soup

Comment

Originally posted by maikl View Post
                            kt315 you dill in each soup
                            learning-teaching from you guys especcialy from our Guru... ivconic!

Comment

Serbia has always been in Europe .

Comment

Originally posted by kt315 View Post
                                learning-teaching from you guys especcialy from our Guru... ivconic!
                                I'm not ivconic. kt315 hates Serbs (probably as the Serbs and Russians in good brotherly relations). Serbs have given the world a large number of scientists Nikola Tesla, Mihajlo Pupin, Vuk Stefanovic Karadzic ... (See Wikipedia). I do not know any famous Lithuanians. Serbia has a state centuries ago and has a nice climate in winter and summer
                                (As opposed to Lithuania) and is geographically in Europe.

Comment

Working...
                                X