Announcement

Collapse
No announcement yet.

"Wave"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bolesnicima je mesto u neuropsihijatriskoj ordinaciji a ne na forumima da lece komplekse nize vrednosti

Comment

Posto sam vas provalio , a sta si ti uopste provalio , pored sjajnih projekata koje ti nisi uradio ni jedan ljudski da drzis svima rec . bolisniku jedan do sada nisam ni o kome jednu rec lose napisao a sada vidim da moram da kazem malo vise stvari o takvim bolesnicima kao sto si ti , sta si ti provalio u zivotu me nisi sreo a sve o meni znas kO SI TI UOPSTE NULO JEDNA-.

Comment

Provaljeni pa neki jesu provaljenji ali su provaljeni i u stvarnosti a ne virtuelno na forumu , a cuce se o njima jos koliko vrede i koji su frajeri

Comment

Maikl, nobody here is obligated to publish anything that does not want to publish, so your opinions on other members, the better you reserve for yourself.
          because of things like that, we've lost a member of this forum.
          I hope you understand me, sorry for my English.

Comment

Ivica of the society and Sokobanja Ivonik and maikl and Borovnica so that it is the same man for those who do not know.

Comment

Ivica Sokobanja novi srpski Nikola TResla . Najpametnije ti je da kupis jednu frulu da naucis da sviras pastiru jadni. salju mi ljudi privatne poruke i svi imaju lepo misljenje o tebi samo se ti drzi svog drugara iz paracina no videces dokle ces da doguras, ima te maze i paze sve dok mu trebas a posle arevoar .

Comment

Nenade puno gresis! Ja ne ucestvujem na ovom forumu vec 2 meseca i nisam ni rec objavio. Ne znam ko je "maikl", ja sigurno nisam. Zarekao sam se da vise nikad ne napisem nista na ovom forumu ali sad kad vidim da ste vi ovde previse zabrazdili evo gazim rec i javljam se. Molio bih vas da me potpuno izostavite iz vasih rasprava. Ne znam kako mozes da proveris moje tvrdnje ali zaista 2 meseca nisam ucestvovao do ovog momenta. Ja na ovom forumu imam samo 2 nicka; ivconic i peroon i nijedan vise.
                Nenade porazmisli malo pre nego sto doneses neki zakljucak, o tome ko je ko i ko kakve namere ima. Ja nemam nikakve namere u vezi sa ovim forumom i
                ljudima na njemu. Niti me vise ista interesuje na tu temu. Vec 2 meseca je tako.
                Pozdrav svima i opametite se malo, brukate i sebe ali i ostale ovde svojim nedolicnim ponasanjem

Comment

Nenade puno gresis! Ja ne ucestvujem na ovom forumu vec 2 meseca i nisam ni rec objavio.

maybe good new for all folks...

Comment

Izvinijavam se zaista mnogo sto sam pogresio ako je tako nemam sta da kazem napravio sam krupnu gresku . Onda sada znam koji je taj sto provocira taj nikogovic nezna elementarne stvari ali pozdravio ga neki iz Kragujevca rece da ce se naplate kad tad . Ivice izvini jos jednom na nepromisljenosti.

Comment

NISI POGRESIO

Comment

wave pcb
                        I hope all is well, before you check.
                        Attached Files

Comment

Congratulations geminis74
                          How I managed to see, all is well

Comment

I found the scheme "wave" in the Serbian forum. Sorry there is no label elements. Maybe someone interested:
                            Attached Files

Comment

WAVE-original files

Here are original wave files>
                              Attached Files

Comment

"WAVE""

Originally posted by Pompey View Post
                                Here are original wave files>

This scheme is "MAGNUM" 2 channel modification.#43.

Comment

Working...
                                X