با سلام به شما دوست عزيز و ممنون از ابراز نظرتون
در ابتدا لازمه بگم در پست قبلی مثل اینکه من نتونستم خوب منظورمو برسونم باید بگم مدار آزمایشی که من طراحی کردم برای باز گذاشتن دست ما و سهولت بیشتر در آزمایش و سعی و خطا کردن برای رسیدن به بهترین حالت و پیدا کردن بهترین مقدار فرکانس و پهنای پالس و زمان نمونه برداری مدار اصلی هستش و الا این بدیهی است که در مدار نهایی باید فرکانس و پهنای پالس ثابت باشه تا با توجه به آن دیگر پارامترهای لازم تنظیم بشن امیدوارم تونسته باشم منظورمو بدرستی برسونم
در مورد اطلاعاتم در مورد الکترونیک و همینطور اساس کار فلزیاب پی آی تا حدی خودم آشنایی پیدا کردم اما حتما در حد شما که نیستم اما در مورد برنامه نویسی میکرو میتونید رو من حساب کنید
در ضمن خوشحال میشم در مورد جزییات نحوه کار فلزیاب پی آی بیشتر منو راهنمایی کنید
در مورد میزان فرکانس به نظر من هم برای فلزیاب پی آی بهتره زیر 1 کیلو هرتز باشه
مدار من الان بدون مشکل کار میکنه اما برای اطمینان بیشتر باید فرکانس خروجی و پهنای پالس رو دقیق اندازه بگیرم که بهترین گرینه باید یک اسیلوسکوپ باشه که من ندارم اما فکر کنم بشه با کارت صوتی کامپیوتر
و نرم افزار ادیت صدا به این منظور رسید تا نظر شما دوست عزيز چی باشه
در مورد انتخاب نوع میکرو مشکلی نیست و بعدا هم میشه براحتی عوضش کرد
یرای درایو کویل ارسال من مثفت
IRF740
رو در نظر دارم آیا شما گرینه بهتری هم برای فلزیاب پی آی دارید؟
بنظر من مرحله به مرحله جلو بریم بهتره ابتدا پالسها رو به کویل بدیم تا بترتیب عمل کنیم
در ضمن من در نظر دارم که کویل ارسال و دریافت جدا از هم باشن در این حالت به نظر من
کار بهتر و دقیقتر و آسونتر میتونه باشه
خوشحال میشم بیشتر با هم در ارتباط باشیم
اگه مایل بودید با ایمیل من تماس بگیرید ممنون و به امید موفقیت دوستان
Best Regards... Zenit52
[email protected]
در ابتدا لازمه بگم در پست قبلی مثل اینکه من نتونستم خوب منظورمو برسونم باید بگم مدار آزمایشی که من طراحی کردم برای باز گذاشتن دست ما و سهولت بیشتر در آزمایش و سعی و خطا کردن برای رسیدن به بهترین حالت و پیدا کردن بهترین مقدار فرکانس و پهنای پالس و زمان نمونه برداری مدار اصلی هستش و الا این بدیهی است که در مدار نهایی باید فرکانس و پهنای پالس ثابت باشه تا با توجه به آن دیگر پارامترهای لازم تنظیم بشن امیدوارم تونسته باشم منظورمو بدرستی برسونم
در مورد اطلاعاتم در مورد الکترونیک و همینطور اساس کار فلزیاب پی آی تا حدی خودم آشنایی پیدا کردم اما حتما در حد شما که نیستم اما در مورد برنامه نویسی میکرو میتونید رو من حساب کنید
در ضمن خوشحال میشم در مورد جزییات نحوه کار فلزیاب پی آی بیشتر منو راهنمایی کنید
در مورد میزان فرکانس به نظر من هم برای فلزیاب پی آی بهتره زیر 1 کیلو هرتز باشه
مدار من الان بدون مشکل کار میکنه اما برای اطمینان بیشتر باید فرکانس خروجی و پهنای پالس رو دقیق اندازه بگیرم که بهترین گرینه باید یک اسیلوسکوپ باشه که من ندارم اما فکر کنم بشه با کارت صوتی کامپیوتر
و نرم افزار ادیت صدا به این منظور رسید تا نظر شما دوست عزيز چی باشه
در مورد انتخاب نوع میکرو مشکلی نیست و بعدا هم میشه براحتی عوضش کرد
یرای درایو کویل ارسال من مثفت
IRF740
رو در نظر دارم آیا شما گرینه بهتری هم برای فلزیاب پی آی دارید؟
بنظر من مرحله به مرحله جلو بریم بهتره ابتدا پالسها رو به کویل بدیم تا بترتیب عمل کنیم
در ضمن من در نظر دارم که کویل ارسال و دریافت جدا از هم باشن در این حالت به نظر من
کار بهتر و دقیقتر و آسونتر میتونه باشه
خوشحال میشم بیشتر با هم در ارتباط باشیم
اگه مایل بودید با ایمیل من تماس بگیرید ممنون و به امید موفقیت دوستان
Best Regards... Zenit52

[email protected]
Comment